Hirdetés

 

 

Termékeiket a világ számos országában használják az akvarisztika szerelmesei legyen szó édesvízi, tengeri vagy növényes akváriumról. Európában az elmúlt pár évben kezdett ismerté válni az Azoo, mint márkanév. Ennek erősítéséhez a nagy akvarisztikai kiállítások (Interzoo, Zoomark,stb) rendszeres szereplőivé váltak és napjainkra már több környező országban kaphatóak termékeik (pl.: Lengyelország).

Célkitűzésünk, hogy a hazánkban élő akvaristákat megismertessük egy nálunk még nem elterjedt márkával, márkanévvel és segítsünk legyőzni ezen Távol-keleti termékekkel kapcsolatban fellépő előítéleteket. Melyek talán nem mindig alaptalanok, de tisztában kell lennünk azzal is, hogy a díszakváriumos haltartás valószínűleg a Távol-Keleten kezdődött. Éppen ezért itt az akvarista.hu-n játékok, promóciók keretében szeretnénk megismertetni a termékeinket, hogy mindenki meggyőződhessen róla, hogy az általunk forgalomba hozott termékek magas minőséget és kitűnő ár / érték arányt képviselnek.

A termékekkel kapcsolatos bővebb információért keressék fel honlapunkat a www.azoo-aqua.hu címen, ahol további képeket, videókat tekinthetnek meg a gyártóról valamint a termékekről. Amennyiben bármilyen kérdése-kérése lenne, keresse munkatársainkat bizalommal, akik felelősséggel és teljes odaadással foglalkoznak mind üzleti partnereinkkel, mind a hozzánk forduló akvaristák kérdéseivel, kéréseivel. 

Köszönöm, hogy időt szánt bemutatkozásunkra és bízunk benne, hogy hamarosan Ön is megelégedéssel fogja használni / árusítani termékeinket.

Like-old a Facebook-on, +1-eld a Google-n, twitteld vagy osszd meg egyéb helyeken!


Written by
Mizsák Norbert

Keresés

Hirdetések

 
 
átvehető
Debrecenben az E-petnél:
 

Székesfehérváron a Tűzhal boltban:
 
 
Sopronban az Aqua-Zooban:
 
 
 Budapesten a Korallosakvárimban:
 
 
Budapesten a Vadvilágban:

Akvarista.hu a Facebookon

Chat

Ki van online?

Oldalainkat 658 vendég és 0 tag böngészi

Ajánló:

Kapcsolat:
 
Mizsák Norbert
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 381-6969
Go to top