Hirdetés

Termékajánló

Bővebben Hozzászólás (0) Találatok: 1562

Bővebben Hozzászólás (0) Találatok: 1167

Egy márka a Távol-Keletről. Félünk tőle?

 

Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni a rengeteg megkeresést, érdeklődést termékeink iránt. Bízunk benne, hogy mindenkinek elegendő információval, segítséggel tudtunk szolgálni.

 

Bár eme cikkünk eredetileg teljesen az általunk forgalmazott termékek rövid bemutatásáról szólt volna, a megkeresések alapján most mégis mással kezdeném (aztán persze jönnek a termékek is, hiszen kell az az oly sokszor utált marketing…). Az elmúlt héten számos kérdés érkezett hozzánk és megválaszolásaik közben a gép előtt ülve rájöttünk valamire: nagyon sokan félnek az újtól, az ismeretlentől, kiváltképpen, ha az az ismeretlen dolog a Távol-Keletről származik. A feltett kérdések alapján az emberek egy részének a kínai írásjel láttán előítéletei támadnak, melyek egyrészről nem alaptalanok, másrészről viszont mindenkinek meg kell tanulnia a helyén kezelni ezeket. Természetesnek gondoljuk azt is, ha valaki nem szívesen cseréli le a már régen bevált és használt termékeket, hiszen vagy már hozzászokott a használatához és ismeri a tulajdonságait vagy egyszerűen csak nem szívesen „kockáztatja” ismeretlen dologra azt az összeget, melyet erre a szép, élettel teli hobbira szán. A harmadik ok pedig, hogy egyszerűen csalódott a kereskedő(k)ben, a hangzatos leírásokban, „tálalásokban”. Mindhárom lehetőséget megértjük, hiszen mi is előbb voltunk akvaristák, mint kereskedők J. Éppen ezért megpróbáljuk termékeinket akvaristák általi tapasztalatok, „tesztek”, blogok alapján is bemutatni, hiszen a felhasználók véleménye, tapasztalata a legmegbízhatóbb információforrás. Mivel a termékek és maga a gyártó is nagyon fiatal szereplő még Európában, amikor lehetőség van rá leginkább Távol-keleti és amerikai akvaristák tapasztalatait osztjuk majd meg a kedves olvasóval. Az idegen nyelvű oldalak mellett nagy öröm látni, hogy pl.: itt az akvarista.hu-n is vannak olyan felhasználók, akik akár már blogot is írtak a használt Azoo termékről. Bízunk benne, hogy ez a jövőben csak fejlődni fog és napról-napra több véleményt olvashatunk majd.

Bővebben Hozzászólás (0) Találatok: 1151

Az alábbiakban egy új, nálunk még kevésbé ismert tajvani székhelyű akvarisztikai gyártót szeretnék bemutatni.

Az alábbiakban egy új, nálunk még kevésbé ismert tajvani székhelyű akvarisztikai gyártót szeretnék bemutatni a kedves olvasónak, kezdő és profi akvaristáknak, egyszóval mindenkinek, aki él-hal ezért a szép hobbiért.

Cégünk 2011 év eleje óta áll kapcsolatban az Azoo termékek gyártójával és 2013. február 1. óta az Azoo-aqua kizárólagos magyarországi forgalmazója. Az elmúlt két évet a termékek tesztelésére, megismerésére és hazai piacának felmérésére fordítottuk. De, hogy ne raboljam az akvaristák drága idejét (hiszen vízcsere, élőeleség beszerzés-nevelés, etetés és rengeteg más bokros teendő is van a világon), röviden bemutatnám az Azoo-aqua-t.

 Az Azoo márkanevet a tajvani székhelyű Taikong Corporation biotechnológiai cég 1996-ban hozta létre azzal a céllal, hogy kutatásaikat, fejlesztéseiket a hobby akvaristák részére is elérhetővé tegyék. A gyártó ISO:9000 valamint ISO:14000 certifikációval rendelkezik, megfelel a legszigorúbb előírásoknak mind a gyártástechnológia mind a termékek minősége terén. Laboratóriumuk és gyártósoruk magas technikai színvonalat képvisel, előtérbe helyezve a környezetvédelmet (anyagfelhasználás, alapanyagok, technológia, stb). Kutató és fejlesztő részlegük mikrobiológusokból, természettudományi szakértőkből és ami talán az egyik legfontosabb hobbi akvaristákból áll (nagy hangsúlyt fektetnek a végfelhasználók véleményére, észrevételeire). Több, mint 480 akvárium szolgáltatja a gyárban a termékek teszteléséhez és a vízi környezet még pontosabb megértéséhez szükséges adatokat. A szigorú gyártási technológiák és a magas minőség érdekében felépítették Ázsia első akvarisztikai GMP (Good Manufacturing Practice - lásd wikipédia) gyárát.

Bővebben Hozzászólás (0) Találatok: 1149

Több alkalommal kaptunk segítség kérő telefonokat, illetve leveleket az Eheim külső szűrőkkel kapcsolatban, hogy mi is a helyes sorrend a szűrőanyagokkal való feltöltés során. Legfőképpen olyanoktól, akik használtan, másodkézből jutottak ezekhez az akváriumi szűrőkhöz. Ezért összeállítottunk egy remélhetőleg hasznos leírást.

Bővebben Hozzászólás (0) Találatok: 1551

Keresés

Hirdetések

 
 
átvehető
Debrecenben az E-petnél:
 

Székesfehérváron a Tűzhal boltban:
 
 
Sopronban az Aqua-Zooban:
 
 
 Budapesten a Korallosakvárimban:
 
 
Budapesten a Vadvilágban:

Akvarista.hu a Facebookon

Chat

Ki van online?

Oldalainkat 61 vendég és 1 tag böngészi

Ajánló:

Kapcsolat:
 
Mizsák Norbert
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 381-6969
Go to top