Hirdetés

Termékajánló

Bővebben...

Bővebben...

Az alábbiakban egy új, nálunk még kevésbé ismert tajvani székhelyű akvarisztikai gyártót szeretnék bemutatni.

Az alábbiakban egy új, nálunk még kevésbé ismert tajvani székhelyű akvarisztikai gyártót szeretnék bemutatni a kedves olvasónak, kezdő és profi akvaristáknak, egyszóval mindenkinek, aki él-hal ezért a szép hobbiért.

Cégünk 2011 év eleje óta áll kapcsolatban az Azoo termékek gyártójával és 2013. február 1. óta az Azoo-aqua kizárólagos magyarországi forgalmazója. Az elmúlt két évet a termékek tesztelésére, megismerésére és hazai piacának felmérésére fordítottuk. De, hogy ne raboljam az akvaristák drága idejét (hiszen vízcsere, élőeleség beszerzés-nevelés, etetés és rengeteg más bokros teendő is van a világon), röviden bemutatnám az Azoo-aqua-t.

 Az Azoo márkanevet a tajvani székhelyű Taikong Corporation biotechnológiai cég 1996-ban hozta létre azzal a céllal, hogy kutatásaikat, fejlesztéseiket a hobby akvaristák részére is elérhetővé tegyék. A gyártó ISO:9000 valamint ISO:14000 certifikációval rendelkezik, megfelel a legszigorúbb előírásoknak mind a gyártástechnológia mind a termékek minősége terén. Laboratóriumuk és gyártósoruk magas technikai színvonalat képvisel, előtérbe helyezve a környezetvédelmet (anyagfelhasználás, alapanyagok, technológia, stb). Kutató és fejlesztő részlegük mikrobiológusokból, természettudományi szakértőkből és ami talán az egyik legfontosabb hobbi akvaristákból áll (nagy hangsúlyt fektetnek a végfelhasználók véleményére, észrevételeire). Több, mint 480 akvárium szolgáltatja a gyárban a termékek teszteléséhez és a vízi környezet még pontosabb megértéséhez szükséges adatokat. A szigorú gyártási technológiák és a magas minőség érdekében felépítették Ázsia első akvarisztikai GMP (Good Manufacturing Practice - lásd wikipédia) gyárát.

Bővebben...

Egy márka a Távol-Keletről. Félünk tőle?

 

Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni a rengeteg megkeresést, érdeklődést termékeink iránt. Bízunk benne, hogy mindenkinek elegendő információval, segítséggel tudtunk szolgálni.

 

Bár eme cikkünk eredetileg teljesen az általunk forgalmazott termékek rövid bemutatásáról szólt volna, a megkeresések alapján most mégis mással kezdeném (aztán persze jönnek a termékek is, hiszen kell az az oly sokszor utált marketing…). Az elmúlt héten számos kérdés érkezett hozzánk és megválaszolásaik közben a gép előtt ülve rájöttünk valamire: nagyon sokan félnek az újtól, az ismeretlentől, kiváltképpen, ha az az ismeretlen dolog a Távol-Keletről származik. A feltett kérdések alapján az emberek egy részének a kínai írásjel láttán előítéletei támadnak, melyek egyrészről nem alaptalanok, másrészről viszont mindenkinek meg kell tanulnia a helyén kezelni ezeket. Természetesnek gondoljuk azt is, ha valaki nem szívesen cseréli le a már régen bevált és használt termékeket, hiszen vagy már hozzászokott a használatához és ismeri a tulajdonságait vagy egyszerűen csak nem szívesen „kockáztatja” ismeretlen dologra azt az összeget, melyet erre a szép, élettel teli hobbira szán. A harmadik ok pedig, hogy egyszerűen csalódott a kereskedő(k)ben, a hangzatos leírásokban, „tálalásokban”. Mindhárom lehetőséget megértjük, hiszen mi is előbb voltunk akvaristák, mint kereskedők J. Éppen ezért megpróbáljuk termékeinket akvaristák általi tapasztalatok, „tesztek”, blogok alapján is bemutatni, hiszen a felhasználók véleménye, tapasztalata a legmegbízhatóbb információforrás. Mivel a termékek és maga a gyártó is nagyon fiatal szereplő még Európában, amikor lehetőség van rá leginkább Távol-keleti és amerikai akvaristák tapasztalatait osztjuk majd meg a kedves olvasóval. Az idegen nyelvű oldalak mellett nagy öröm látni, hogy pl.: itt az akvarista.hu-n is vannak olyan felhasználók, akik akár már blogot is írtak a használt Azoo termékről. Bízunk benne, hogy ez a jövőben csak fejlődni fog és napról-napra több véleményt olvashatunk majd.

Bővebben...

Több alkalommal kaptunk segítség kérő telefonokat, illetve leveleket az Eheim külső szűrőkkel kapcsolatban, hogy mi is a helyes sorrend a szűrőanyagokkal való feltöltés során. Legfőképpen olyanoktól, akik használtan, másodkézből jutottak ezekhez az akváriumi szűrőkhöz. Ezért összeállítottunk egy remélhetőleg hasznos leírást.

Bővebben...

Keresés

Hirdetések

 
 
átvehető
Debrecenben az E-petnél:
 

Székesfehérváron a Tűzhal boltban:
 
 
Sopronban az Aqua-Zooban:
 
 
 Budapesten a Korallosakvárimban:
 
 
Budapesten a Vadvilágban:

Akvarista.hu a Facebookon

Chat

Ki van online?

Oldalainkat 1217 vendég és 0 tag böngészi

Ajánló:

Kapcsolat:
 
Mizsák Norbert
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 381-6969
Go to top