Hirdetés

Partnerboltok

Oldalunkon bemutatkozik Budapest egyik akvarisztikai szaküzlete a Vadvilág Akvarisztika!

 

Olvassátok el a rövid bemutatkozó leírásunkat!2007-ben nyitottuk meg üzletünket, akkor még hagyományos díszállat kereskedésként, halakkal, rágcsálókkal, madarakkal. Azóta sok idő eltelt és szépen lassan azt vettük észre, hogy a kalitkákat és ketreceket kiszorítják az akváriumok és az akvarisztikával kapcsolatos felszerelések. Ez a folyamat addig tartott, hogy 2éve már kizárólag akvarisztikai üzlet vagyunk.

Több mint 6000 literben 55 akváriumban tartunk halakat és vízi élőlényeket, 7m3 vízben tavi halakat kertrészünkben.
 

Bővebben...

 

 

 
Ismerd meg az Azoo márkát , és játsz velünk!

 

 

 

 

 

 

 

Bővebben...

Kedvcsináló egy nálunk még nem olyan divatos akvarisztikai  stílushoz.

Az akvarisztikának nálunk egy kicsit méltatlanul elhanyagolt ágazatát próbáltam megvalósítani az elmúlt hetekben,melyet szeretnék megosztani a kedves olvasóval.

Paludárium.Sokaknak ismeretlenül hangzik e szó,hiszen gyakrabban találkozunk a terrárium,akvárium,florárium szavakkal,de még ismerős,vagy épp ismeretlen lehet a vivárium kifejezés is.
A paludárium egyfajta keveréke a floráriumnak és az akváriumnak.Floráriumnak általában a szabad vízfelület nélküli,csak növénytartásra szánt alkalmatosságot nevezzük,míg a paludáriumhoz kisebb-nagyobb 
vízfelület is tartozik.Olyan mintha a vízparthoz egy kis vízrészlet is hozzátartozna és a vízparti-vízi élet egy szeletét,metszetét mutatná be.A paludárium jelentése a latinból származtatható palustris (mocsári) ,paludorus (mocsaras) szóból eredhet,míg a viváriumban már 
szárazföldi állatokat is tarthatnak(rovarok,békák)mindezt persze dúsan növényesítve. Persze átfedések lehetnek a stílusok közt,de egy paludárium leggyakrabban felül trópusi,mocsári növényes,alul vízinövényes,esetleg gyéren növényes,gyökeres,biotóp jelleget mutat.

Bővebben...

KORALLOSAKVÁRIUM KFT.

Hogy mit és kiket takar az a név??!!!
Vass István /vasi/ és jómagam Ficza Károly /fic/ Mindketten valamikor gyerekkorunk /90-es évek/ óta vagyunk akvaristák. /István kb. 2 évig a 90-es évek közepén dolgozott tengeri akvarisztikai üzletben./ Kb. 4-5 éve kezdtünk tengeri akváriumokat építeni megrendelésre. Ezt követően csináltuk meg első akvarisztikai webáruházunkat, melynek minden termékét raktáron tartottuk, és tartjuk a mai napig is. Jelenlegi üzletünkben több mint 5000 liter vízben tartunk Tengeri halakat, lágy- és kőkorallokat, rákokat, csigákat és egyéb tengeri élőlényeket.
Mint nevünk is mutatja fő profilunk a Tengeri akvarisztika, ami mellett természetesen édesvízi akvarisztikai termékeket is árusítunk.

Bővebben...

 

A Tekilak partnerbolt rövid bemutatkozása.

Bővebben...

Keresés

Hirdetések

 
 
átvehető
Debrecenben az E-petnél:
 

Székesfehérváron a Tűzhal boltban:
 
 
Sopronban az Aqua-Zooban:
 
 
 Budapesten a Korallosakvárimban:
 
 
Budapesten a Vadvilágban:

Akvarista.hu a Facebookon

Chat

Ki van online?

Oldalainkat 335 vendég és 0 tag böngészi

Ajánló:

Kapcsolat:
 
Mizsák Norbert
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 381-6969
Go to top