Hirdetés

 

   
Kik vagyunk?
Hobbi akvaristák voltunk, egyikünk (Délczeg Tamás) 2003 óta, másikunk (Pozsonyi Norbert) 20 éve kezdett az akvarisztikával foglalkozni.
Egy közös szerelem, a páncélosharcsák révén ismertük meg egymást. Mindketten hobbi szinten tenyésztgettük őket.

Mikor kezdtük, hová jutottunk?
Első, 12 m2 üzletünket (Gizella út 46.) 2005 novemberében vettük át. Elkészítettük honlapunkat, melyet akkor még csak a termékek ismertetésére használtunk, majd később valós webshop lett, mely akkoriban az első akvarisztika webshopok között volt hazánkban. Hamar ismertek lettük, szükségünk lett egy raktárra is. Egy éven át működtünk így, de mivel sok munkával járt, valamint problémás volt a kiszolgálás, hamar a költözés mellett döntöttünk. Ekkor átköltöztünk egy 100 m2 üzletbe, jelenlegi címünkre, a Gizella út 24. szám alá. Fél év elteltével újra raktárra lett szükségünk, melyet vidéken béreltünk. Szintén csak egy ideig volt megfelelő az, hogy az üzlet és a nagy raktár külön van, így mikor megüresedett a szomszédos üzlet, ismét költöztünk egyet. Jelenleg 140 m2 az üzlet, valamint az időközben megüresedett szomszéd helyiségbe költöztettük a raktárunkat, mely 125 m2. Ha visszatérő vásárló felteszi a kérdést, hogy „Már megint költöztetek?”, akkor csak azt szoktuk válaszolni, hogy „Mi így festünk ki :)”. Most ott tartunk, hogy helyszűke miatt a jelenlegi üzletet és raktárat összevonjuk, üzlet lesz belőle. A kieső raktárhelység pótlása már megtörtént...

Milyen termekeket forgalmazunk?
Mint oly sok más üzlet, mi is forgalmazzuk a hazánkban már ismert márkákat.

A teljesség igénye nélkül: JBL, Eheim, Sera, Tropical... stb.

Díszhal kínálatunk
Jelenleg kb. 100 fajt tartunk, kb. 70 akváriumban összesen kb. 6000 liter vízben.
Az akváriumok és a halfajok száma bővítés alatt áll.
Főként dél-amerikai halakkal foglalkozunk, de ázsiai halakat is tartunk.
A halak közül érdemes kiemelnünk, hogy diszkoszhalakból kizárólag a német Stendker tenyészet halait árusítjuk!

Saját „importok”, nagykereskedelem
2006 tavaszán elkezdtük forgalmazni az akkor még ismeretlen Evolution szűrőcsaládot Németországból, mely néhány hónap alatt keresett termék lett, kitűnő ár/érték arányának köszönhetően. 2008 áprilisában derült ki, hogy a német cég egy megváltoztatott modellt kapott a beszállítójától, mely más teljesítményű, valamint a kerámia tengely helyett fém tengelyes lett. Az új modellt nem kívántuk forgalmazni, továbbra is a már bevezetett és megszokott minőséggel kívántunk dolgozni. Szerencsére sikerült felvennünk a kapcsolatot és megegyeznünk a gyártóval a képviseletben, így 2009 januárjátólATMAN márkanév alatt árusítjuk a terméket, továbbra is töretlen sikerrel! Áthidaló megoldásként, míg az import megérkezett a gyártótól,  Aqua-Pro név alatt is forgalmaztuk. Van olyan vásárlónk, aki több darabot vásárolt már, a csúcstartó 8 darabnál tart!
Diversa (régebben Akwa-rynkar) termékeit 2006 őszén kezdtük el forgalmazni, kínálatukban terráriumok, akváriumok, akváriumok tetők világítással és akvárium szettek szerepelnek. Különlegesség, hogy az exkluzív alumínium tetőkből egyedi méreteket is tudunk gyártatni 6 méter hosszig!
Happy-Life termékcsaládot 2008 elején vettük fel a kínálatunkba, mely szintén nagy népszerűségnek örvend, főként az Algin-Regular, mely tényleg hatékonyan küzd meg az ecset- és fonálalgákkal.
Szintén 2008-ban kezdtük el a Holland van Gerven cég kiváló minőségű fagyasztott eledeleinek forgalmazását.
18 m3 fagyasztókamránkban kb. 1 tonna eledelet tudunk tárolni -18 C°-on. Széles kínálatunk van a 100 g-os bliszteres kiszerelésből, valamint a legkedveltebb termékekből 500 g-os kiszerelésűt is kínálunk.
2009 októberében, sikeres megállapodás után forgalmazni kezdtük a nagy múltú Hobbytermékeket, mely főként Artemia termékeíről ismert, de sok minden szerepel a széles kínálatban. Külön érdemes kiemelni a mágneses pengés algakaparót, mely könnyedén birkózik meg a makacs pontalgákkal valamint a vízkővel is! Jelen ismereteink alapján ezzel páratlannak minősíthetjük a piacon. 2010 februárban érkeztek meg a hazánkban újdonságnak számító Hobby terrarisztikai termékek.
2009 év végén a lengyel Tropical termékcsaláddal bővítettük saját importunk listáját.
Legújabb termékcsaládunk az Aquatic Nature (Belga) gyártó termékei, melyek hazánkban jelenleg kevésbé ismertek, de az idén 20 esztendős cég nagyon sok országban nagy népszerűségnek örvend, főként rendkívül jó minőségű eledeleinek köszönhetően. Feltettük a kérdést a gyártónak, hogy mitől jobb az eledelük, mint a konkurens termékeké. A válasz: „Ki kell próbálni!” :)
Kínálatukban szerepelnek Nano akváriumok, valamint a piacon egyedülálló Evolution akvárium szett,
mely a 2x11 Watt / 37 liter megvilágítással teszi az akváriumot alkalmassá
egyszerűbb tengeri és kiváló növényes akváriummá.
A felsorolt márkák képviseletével a teljes édesvízi akvarisztika területét lefedjük, melyeket az ország több üzletében is megtalálnak a vásárlók. Folyamatosan várjuk viszonteladók jelentkezését, hogy az általunk képviselt termékek széles körben elérhetőek legyenek.

Üzletpolitikánk:
Mindenekelőtt azt tartjuk szem előtt, hogy elégedetten távozzon minden vásárlónk, legyen az magánszemély vagy viszonteladó, mert hisszük azt, hogy úgy is meg lehet élni a mai világban is, hogy EMBEREK maradunk! 
Természetesen nekünk is lehet rossz napunk, mint ahogy Önnek is, Kedves Olvasó, ezért biztosan előfordult már és a jövőben is előfordulhat, hogy úgy érzi nem bántak Önnel kellő figyelmességgel vagy ne adj isten átvertnek érzi magát. Emberek vagyunk, tévedni szoktunk sajnos mi is. Ha Ön még sosem tévedett, ha Ön mindig mosolygós és jó kedvű, akkor várjuk jelentkezését :D
Köszönjük eddigi vásárlóinknak, hogy nálunk vásároltak! 
Köszönjük leendő vásárlóinknak, hogy meglátogatnak!

Tisztelettel: aquaDePo Team

Like-old a Facebook-on, +1-eld a Google-n, twitteld vagy osszd meg egyéb helyeken!


Written by
Mizsák Norbert

Keresés

Hirdetések

 
 
átvehető
Debrecenben az E-petnél:
 

Székesfehérváron a Tűzhal boltban:
 
 
Sopronban az Aqua-Zooban:
 
 
 Budapesten a Korallosakvárimban:
 
 
Budapesten a Vadvilágban:

Akvarista.hu a Facebookon

Chat

Ki van online?

Oldalainkat 506 vendég és 0 tag böngészi

Ajánló:

Kapcsolat:
 
Mizsák Norbert
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 381-6969
Go to top