Hirdetés

Partnerboltok

Oldalunkon bemutatkozik Budapest egyik akvarisztikai szaküzlete a Vadvilág Akvarisztika!

 

Olvassátok el a rövid bemutatkozó leírásunkat!2007-ben nyitottuk meg üzletünket, akkor még hagyományos díszállat kereskedésként, halakkal, rágcsálókkal, madarakkal. Azóta sok idő eltelt és szépen lassan azt vettük észre, hogy a kalitkákat és ketreceket kiszorítják az akváriumok és az akvarisztikával kapcsolatos felszerelések. Ez a folyamat addig tartott, hogy 2éve már kizárólag akvarisztikai üzlet vagyunk.

Több mint 6000 literben 55 akváriumban tartunk halakat és vízi élőlényeket, 7m3 vízben tavi halakat kertrészünkben.
 
Bővebben Hozzászólás (0) Találatok: 1660

 

 

 
Ismerd meg az Azoo márkát , és játsz velünk!

 

 

 

 

 

 

 

Bővebben Hozzászólás (0) Találatok: 1110

Kedvcsináló egy nálunk még nem olyan divatos akvarisztikai  stílushoz.

Az akvarisztikának nálunk egy kicsit méltatlanul elhanyagolt ágazatát próbáltam megvalósítani az elmúlt hetekben,melyet szeretnék megosztani a kedves olvasóval.

Paludárium.Sokaknak ismeretlenül hangzik e szó,hiszen gyakrabban találkozunk a terrárium,akvárium,florárium szavakkal,de még ismerős,vagy épp ismeretlen lehet a vivárium kifejezés is.
A paludárium egyfajta keveréke a floráriumnak és az akváriumnak.Floráriumnak általában a szabad vízfelület nélküli,csak növénytartásra szánt alkalmatosságot nevezzük,míg a paludáriumhoz kisebb-nagyobb 
vízfelület is tartozik.Olyan mintha a vízparthoz egy kis vízrészlet is hozzátartozna és a vízparti-vízi élet egy szeletét,metszetét mutatná be.A paludárium jelentése a latinból származtatható palustris (mocsári) ,paludorus (mocsaras) szóból eredhet,míg a viváriumban már 
szárazföldi állatokat is tarthatnak(rovarok,békák)mindezt persze dúsan növényesítve. Persze átfedések lehetnek a stílusok közt,de egy paludárium leggyakrabban felül trópusi,mocsári növényes,alul vízinövényes,esetleg gyéren növényes,gyökeres,biotóp jelleget mutat.

Bővebben Hozzászólás (0) Találatok: 1530

KORALLOSAKVÁRIUM KFT.

Hogy mit és kiket takar az a név??!!!
Vass István /vasi/ és jómagam Ficza Károly /fic/ Mindketten valamikor gyerekkorunk /90-es évek/ óta vagyunk akvaristák. /István kb. 2 évig a 90-es évek közepén dolgozott tengeri akvarisztikai üzletben./ Kb. 4-5 éve kezdtünk tengeri akváriumokat építeni megrendelésre. Ezt követően csináltuk meg első akvarisztikai webáruházunkat, melynek minden termékét raktáron tartottuk, és tartjuk a mai napig is. Jelenlegi üzletünkben több mint 5000 liter vízben tartunk Tengeri halakat, lágy- és kőkorallokat, rákokat, csigákat és egyéb tengeri élőlényeket.
Mint nevünk is mutatja fő profilunk a Tengeri akvarisztika, ami mellett természetesen édesvízi akvarisztikai termékeket is árusítunk.

Bővebben Hozzászólás (0) Találatok: 1300

 

A Tekilak partnerbolt rövid bemutatkozása.

Bővebben Hozzászólás (0) Találatok: 1876

Keresés

Hirdetések

 
 
átvehető
Debrecenben az E-petnél:
 

Székesfehérváron a Tűzhal boltban:
 
 
Sopronban az Aqua-Zooban:
 
 
 Budapesten a Korallosakvárimban:
 
 
Budapesten a Vadvilágban:

Akvarista.hu a Facebookon

Chat

Ki van online?

Oldalainkat 65 vendég és 1 tag böngészi

Ajánló:

Kapcsolat:
 
Mizsák Norbert
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 381-6969
Go to top