Hirdetés

Az ott leírtakon szinte pontról pontra végigmentem..sajnos. A családba ajándékképpen került egy ilyen szett, s ami hibát el lehet követni azt elkövettük...

... mint jojo néhány éve megjelent írásáról az 54 literes akváriumszettekről.

Az ott leírtakon szinte pontról pontra végigmentem..sajnos. A családba ajándékképpen került egy ilyen szett, és ami hibát el lehet követni azt elkövettük, és súlyos veszteségek árán tanultuk meg mindazt, amit információszerzéssel, - tanulással a tapasztalt akvaristáktól - elkerülhettünk volna. Viszonylag rövid idő alatt bőven ráköltöttük (persze sokszor feleslegesen, meggondolatlanul) azt az összeget, amiből egy jó technikai színvonalon felszerelt, beüzemelt akváriumunk lehetne.

Nem mondom azt, hogy ma mindent vagy sokat tudok a témáról, messze vagyok a szerencsére itthon szép számmal jelen levő komoly akvaristától, de sokat tanultam.

Nem érzem magam eléggé felkészültnek egy komoly setup kialakítására és működtetésére, de érzek késztetést a fejlődésre és van egy olyan akváriumunk, amelyet szívesen nézeget a család, amelyben szépen nőnek a növények, régóta nincs halpusztulás.

Most is csak megköszönni tudom jojonak és minden olyan akvaristának, aki megosztotta a tapasztalatait, segített önzetlenül, mert nélkülük minden bizonnyal szegényebb lennék ezzel a szép hobbival.

Like-old a Facebook-on, +1-eld a Google-n, twitteld vagy osszd meg egyéb helyeken!


Written by
Koncsik László

Keresés

Hirdetések

 
 
átvehető
Debrecenben az E-petnél:
 

Székesfehérváron a Tűzhal boltban:
 
 
Sopronban az Aqua-Zooban:
 
 
 Budapesten a Korallosakvárimban:
 
 
Budapesten a Vadvilágban:

Akvarista.hu a Facebookon

Chat

Ki van online?

Oldalainkat 1041 vendég és 0 tag böngészi

Ajánló:

Kapcsolat:
 
Mizsák Norbert
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 381-6969
Go to top