Hirdetés

Legfrissebb ötlettől vezérelve felcsaptam egy hirdetési füzetet és keresgélni kezdtem. Elértem az ü-höz. Kicsit lentebb csúsztatom az ujjamat és ott az üveges címszó. Kiválasztottam az első nevet és tárcsáztam.

Felveszik, majd közlik, őket nem érdekli az akváriumkészítés, próbálkozzak más szakiknál. Ezt teszem, ismét tárcsázok de ezúttal a második delikvenst.

Kedves női hang zeng a kagylóba és tudakolja mit is akarok. Vázolom. Inkább kapcsolom a kollégát! Egy férfi. Vázolom ismét a terveket, méreteket. A mester kalkulál és mond egy számot. Megkérdezem ez pontosan hány mm-es üveg, mert ez legalább 20-as ólomkristály lehet ennyi pénzért. Közli: 4-es. Közlöm: Köszönöm!

Harmadik név. Egy idősödő férfi hang, enyhén rekettes. Előttem egy kék munkásruhás figura jelenik meg, a tipikus sötétkék árbócos sapkában. Az élet már megviselte, de a szakmájában profi.

Sityak

Elregélem neki, mit is akarok: Ho-hó, várjon fiatalember nekem ehhez számolnom kell! Várok. Rövid csend majd reccsen a hang. Az összeg kellemes, sőt, nagyon is baráti. Már mondom is a pontos méreteket. Jön a kérdés - feketét, vagy színtelen szilikont kérek? öröm és boldogság - jelzem fekete, mert a többi is az, és ez dizájnos!

Megbeszéljük, vasárnapra meglesz!

Másnap jön az ötlet, mivel a tarisznyarákoknak lesz, kellene kifutó. Azonnal izzítom a telefont és tárcsázom a Mestert!

Jelzem felé, be kellene építeni egy emeletet. A Mester lassan ébred a kezdeti sokkból. De jó szakemberhez méltóan már saját szájíze szerint fordítja a dolgokat és már egy módosított tervvel rukkol elő. Egy hajlított üveglapot ragasztana bele, amin a kis rákocskák egyből a szárazra mennének!? Jelzem neki, az üvegen nem biztos, hogy fel tud kaptatni, és ne is teljes magasságba gondolkodjunk, mer szöknek a fickók rendesen.

újabb ötletek - amik egyről győznek meg, nem érti mit is akarok. Vázolom, majd kimondom az EMELET szót mégegyszer. Leesik, és örömteljesen ujjongunk, hogy megszületett az közös frekvencia!

Az ár nem változik, ez megint kedves gezstus.

Vasárnapra meglesz, addig is zsákbamacska, vajon hogy néz ki a végeredmény?

Like-old a Facebook-on, +1-eld a Google-n, twitteld vagy osszd meg egyéb helyeken!


Written by
Poirot Hercule

Keresés

Hirdetések

 
 
átvehető
Debrecenben az E-petnél:
 

Székesfehérváron a Tűzhal boltban:
 
 
Sopronban az Aqua-Zooban:
 
 
 Budapesten a Korallosakvárimban:
 
 
Budapesten a Vadvilágban:

Akvarista.hu a Facebookon

Chat

Ki van online?

Oldalainkat 1021 vendég és 0 tag böngészi

Ajánló:

Kapcsolat:
 
Mizsák Norbert
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 381-6969
Go to top