Hirdetés

Blog

Üdvözlök minden kedves olvasót!

Nemrégen fejeztem be a növényes akvárium ökológiája című könyv összefoglaló cikksorozatát(amit ITT találsz), de már egy ideje éreztem, hogy szükség lesz egy sokkal tömörebb, tudományos fogalmakat és kifejezéseket mellőző, csupán a módszert összefoglaló cikk megírására is, azok számára, akiknek Diana könyvében található eszmefuttatás esetleg nehézkesen érthető volt. Számukra állítottam össze ezt a cikket.

Bővebben...

Ikráztattam neonjaimat,kikeltek,elúszás ideje körül"a szokásos módon" eltűntek.Pár napig sasoltam az akkit,de nem láttam egyet sem,így megszűntettem a sötétítést,papucs etetést,kikapcsoltam a fűtést,levegőt.A vizet lustaságból nem öntöttem ki. Jött a nyaralás,miegymás,28 nap után etetem a szomszédos akváriumot,és ahogy az üres aksi mellé lehajolok,velem szembe néz egy kiszínesedett,1,5-2 cm-es neonhalacska!!! hoppá! Igaz,hogy egy darab,de 28 nap se kaja se semmi,max.annyi papucs amit az elején beletettem.Erre mondják,hogy a természet utat tör magának.  

Bővebben...

ülök a monitor előtt és azon gondolkodok, hogy miért? Miért történt ez az egész, szánalmas mizéria az egyedi medencével, és miért nem sikerült megvalósítani normálisan? Ez van, megbirkóztam a feladattal, aránylag hól jöttem ki a dologból. De. és mindig van DE - micsoda közhely, DE igaz!

Bővebben...

Sziasztok,

Folytattam a akváriumom automatizálását.

Sziasztok,

Folytattam a akváriumom automatizálását.

Rendeltem egy vízmentes hőmérséklet érzékelőt (DS18B20, 400Ft), ez egy 3 lábú ic 3-5 V lehet meghajtani.

Bővebben...

üdv Mindenkinek! Remélem, e blogbejegyzésem amilyen rövidke lesz, olyan hasznos információforrásnak fog bizonyulni. Először is, nézzük meg, miért is kell magunknak készíteni eledelt korgó gyomrú díszhalaink számára.

Bővebben...

Keresés

Hirdetések

 
 
átvehető
Debrecenben az E-petnél:
 

Székesfehérváron a Tűzhal boltban:
 
 
Sopronban az Aqua-Zooban:
 
 
 Budapesten a Korallosakvárimban:
 
 
Budapesten a Vadvilágban:

Akvarista.hu a Facebookon

Chat

Ki van online?

Oldalainkat 551 vendég és 0 tag böngészi

Ajánló:

Kapcsolat:
 
Mizsák Norbert
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 381-6969
Go to top