Hirdetés

Milyen halakat vásárolnék meg a börzén, ha lenne

Több
8 éve 2 hónapja #154381 Írta: hedzug
hedzug válaszolt a témára:
moderálva admin9e) A fórum \Halpiac\ részén bárki adhat fel MAGÁN JELLEG? hirdetést, a hirdetéseknek az egyéb topicokban nincsen helye. Azonos tartalmú hirdetés 3 naponta csak egyszer adható fel!
Téma zárolva.
Több
8 éve 3 hónapja #155598 Írta: Forest_01
Forest_01 válaszolt a témára:
Ha nem csinálsz az átrendezésből napi programot, akkor nem! Arra figyelj, hogy búvóhelyek továbbra is legyenek kialakítva, mert az új környezet miatt ismét (koncentráltabban) fel fognak lángolni a hatalmi harcok. (bár ehhez tudni kellene, hogy mi félék azok a sügerek - én afrikaiakat tartok).Az átrendezést többen alkalmazzák, például új csapat behelyezése előtt, hogy a régiek se érezzék magukat annyira otthon és kevésbé legyenek magabiztosak.A tuskóval kapcsolatosan én mindig paranoiás vagyok, és főzöm sikálom, mintha muszály lenne. Ha kellően hosszú ideig áll kint a napon-esőben, akkor a nap fertőtleníti, de azért érdemes áztatni és kifőzni, mert az afrikai sügerek annyira nem kultiválják a kioldódó csersavat.
Téma zárolva.
Több
8 éve 6 hónapja #148720 Írta: Nick19
Nick19 válaszolt a témára:
>Moderálva admin9>e) A fórum \Halpiac\ részén bárki adhat fel MAGÁN JELLEG? hirdetést, a hirdetéseknek az egyéb topicokban nincsen helye.
>Azonos tartalmú hirdetés 3 naponta csak egyszer adható fel! >d) Ugyanazt a hozzászólást csak egy témában add fel! Ne \flood\-olj, azaz hozzászólásodat ne juttasd ismétlésekkel a lista elejére, ne áraszd el hozzászólásaiddal az oldalt és az ide látogatókat! >Ez esetben az összes ismételt hozzászólás törlésre kerül!
Téma zárolva.
Több
8 éve 6 hónapja #148065 Írta: Nick19
Nick19 válaszolt a témára:
Illetve én is kérdeznék egyet. Találtam egy nagyon mutatós kiszáradt fatönköt. Jelenleg a 2. napja áztatom. Elvileg ki is kéne főzni...de itt a gond....nemtudom miben..mert elég nagy. Mit javasoltok? Pár hét aztatás után elég ha leforrázom?Meg a másik hogy ezt ha berakom az akváriumba akkor kb az összes mindenséget át kell alakítani. Sügeresbe menne bele...nem lesz gond a megszokott helyek eltünése miatt?
Téma zárolva.
Több
8 éve 6 hónapja #148064 Írta: Nick19
Nick19 válaszolt a témára:
Szia!Az állomási az tényleg elég gyér de viszont az ady-n ha szólsz h mi kell beszerzik neked 1 héten belül. Ha kell valami én oda szoktam járni. Ilyen műanyag csöveket meg talán a petőfi utcába a sétáló részen találsz.
Téma zárolva.
Több
8 éve 6 hónapja #148033 Írta: BakiPeti [törölt]
BakiPeti [törölt] válaszolt a témára:
Infót akarok! Sziasztok monori kollegák! Nem nagyon ismerem a környéket kezdő monoriként. Azt tudom, hogy az Ady endrén van egy felszereléseket árusító üzlet, és a vasutállomáson is van egy bolt. De mind a kettő elég hiányos.Van egy jól felszerelt butik Monoron?Ezenkívül még keresek vízszerelvény üzlete, ahol műanyag elemeket, menetes idomokat, csapokat lehet kapni. Egy házi fabrikálású külső szűrőhöz keresek alkatrészeket.Köszi peti
Téma zárolva.
Több
8 éve 6 hónapja #146906 Írta: Nick19
Nick19 válaszolt a témára:
Ne felejtsetek el csatlakozni!
Téma zárolva.
Több
8 éve 6 hónapja #146904 Írta: Nick19
Nick19 válaszolt a témára:
Üdv! Ha tetszik csatlakozz!
Téma zárolva.
Több
8 éve 6 hónapja #146902 Írta: Senpai
Senpai válaszolt a témára:
Üdv!<img alt=\"\" src=\"http://akvarista.hu/fckeditor/editor/images/smiley/msn/thumbs_up.gif\" /><img alt=\"\" src=\"http://akvarista.hu/fckeditor/editor/images/smiley/msn/14.gif\" />
Téma zárolva.
Több
8 éve 6 hónapja #146890 Írta: Nick19
Nick19 létrehozta a témát:
<font size=\"2\" face=\"Verdana\">Ez az akvarista klub fóruma, itt megvitathatjátok a klubbal kapcsolatos kérdéseket, találkozókat szervezhettek és ezen a fórumon további más témákat is nyithattok.</font>
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.764 másodperc
Product Tour

Keresés

Hirdetések

 
 
átvehető
Debrecenben az E-petnél:
 

Székesfehérváron a Tűzhal boltban:
 
 
Sopronban az Aqua-Zooban:
 
 
 Budapesten a Korallosakvárimban:
 
 
Budapesten a Vadvilágban:

Akvarista.hu a Facebookon

Menu

Chat

Ki van online?

Oldalainkat 1028 vendég és 1 tag böngészi

Ajánló:

Kapcsolat:
 
Mizsák Norbert
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 381-6969
Go to top